PROVJERA LOVACA PRIJE SEZONE: Pobjednik Novak iz Banove Jaruge, trećeplasirani Požežanin Marko Šutalo

Autor: D.K.

POŽEGA / LEŠTAT – Lovačko društvo „Jelen“ iz Požege pripremajući se za predstojeću sezonu lova i skora streljačka natjecanja organiziralo je na svome strelištu „Svinjarevac“ u sklopu lovišta „Zapadni Papuk“ tradicionalno sedmo po redu međužupanijsko natjecanje u gađanju mete srnjaka, a okupilo je sedamdesetak lovaca iz pet županija kontinentalne Hrvatske.

To je bila najbolja provjera lovaca u gađanju iz puške risanice, a svaki sudionik uputio je sa udaljenosti od stotinu metara ukupno šest hitaca od i to po tri sa čeke i sa štapa iz stojećeg položaja.

Pobjednik je raspucavanjem postao Goran Novak(LD „Srndać“ Banova Jaruga) sa 60 krugova, a on je već u dva navrata ovdje bio prvoplasirani strijelac, isti broj krugova ima i drugo plasirani Marinko Martinović(„Dilj“ Podcrkavlje), treći je Marko Šutalo(„Jelen“ Požega) sa 59 krugova, a slijede lovkinja Ivana Jambreković(„Jelen“ Veliki Grđevac) i Alen Palijan(„Srnjak“ Garešnica) oboje sa 58 krugova, no Ivana je bila bolja u raspucavanju.

Najbolji pojedinci primili su vrijedne nagrade kao što su lovačka puška, te različite lovačke potrepštine, a nakon dodjele nagrada uslijedilo je višesatno druženje svih sudionika uz obilje lovačkih specijaliteta.

Foto: Arhiva, pozega.eu/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88