Požega.eu

Provala u obiteljsku kuću, krađa novca, prijava prijevare

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU požeško-slavonska

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 GODINU
TEKST: PU požeško-slavonska

U razdoblju od 1. do 13. srpnja 2022. u mjestu Ožegovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu 64-godišnjakinje i 69-godišnjakinje i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

U utorak 12. srpnja 2022. tijekom dana u mjestu Ožegovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz kuže u vlasništvu 78-godišnjakinje otuđio novac. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Prijavio prijevaru

U srijedu 13. srpnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 44-godišnjak s područja Velike da mu se istoga dana putem društvene mreže javila nepoznata osoba koja se predstavila kao njegov poznanik te od njega zatražila da mu kupi paysafecard bonove u iznosu od 3.400 kuna što je on i učinio nakon čega mu se nepoznata osoba više ne javlja te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.