PROSLAVA PRAZNIKA RADA: Sindikalci zahvalni upravi „Plamena“ koja je isplatila dodatnu plaću radnicima /FOTOGALETRIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA / VELIKA – Radnici požeške tvrtke „Plamen“ po tradiciji već 15 godina slave 1. svibanj  Praznik rada u svome rekreacijskom centru u Velikoj. Ove godine, vjerojatno zbog kišnog vremena i hladnoće, okupilo ih se nešto manje no prethodnih godina, a tu su bili njihovi sindikalni gosti iz Slavonskog Broda, Osijeka i Vukovara.

-Struktura zaposlenih radnika u „Plamenu“ se mijenja, dolazi dosta mladih ljudi, pa očekujem da se i oni uključe u rad sindikalne podružnice-kaže je predsjednik sindikata u „Plamenu“ Željko Obradović koji je svima čestitao praznik. Čestitke je uputio i Dragutin Šmerda, predsjednik središnjice Slavonsko-baranjskog sindikata u sastavu kojega djeluje podružnica u „Plamenu“

-Ponosan sam na ovu proslavu i njen jubilej,sindikalna scena u Hrvatskoj je neorganizirana i neefikasna, a Slavonsko-baranjski sindikat je dobro ustrojen, posebice podružnice u tvrtkama „Plamen“ i vukovarskom „Vupiku“- kazao je Šmerda istakavši da su promjene u požeškoj podružnici donijele pozitivan učinak, a izrazio je zahvalnost upravi tvrtke „Plamen“ koja je zaposlenima isplatila trinaestu plaću zahvaljujući dobrim poslovnim rezultatima za proteklu godinu. Pozdravne riječi u ime uprave tvrtke uputio je njen predsjednik Milan Matijević.

-Rezultat poslovanja je ostvarenje našeg cilja da se mora ulagati, a vodili smo računa o ljudima koji stvaraju „Plamen“ pri čemu zajedno sa sindikatom partnerskim odnosom sve dogovaramo i tražimo najbolja rješenja- istakao je Milan Matijević.

Tijekom zajedničkog ručka i druženja nastupio je tamburaški sastav „Srce bećarsko“.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek