Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PROŠIRENA PONUDA: Tvrtka Agronom svoje prvo stovarište građevinskog materijala otvorila u požeškoj Industrijskoj zoni

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Nastavljajući velika ulaganja u otvaranje maloprodajnih objekata jedna od najvećih i najuspješnijih tvrtki u Požeško-slavonskoj županiji, Agronom iz Požege otvorila je svoje prvo stovarište građevinskog materijala smješteno u Industrijskoj ulici broj 38 u Požegi.

-Proteklih dana otvorili smo nekoliko novih objekata, a slijedi ono u Vrbanji pokraj Županje čime širimo maloprodajnu mrežu – istakao je prilikom svečanog otvaranja u nazočnosti dobavljača i poslovnih partnera predsjednik uprave Agronoma Darko Aračić najavljujući da se sljedećeg mjeseca nadaju otvoriti novi veliki trgovački centar u Pleternici.

Ovim otvaranjem tvrtka Agronom po prvi puta ulazi u novu djelatnost maloprodaje građevinskog materijala, a navedena lokacija odranije je poznata upravo po toj djelatnosti.

-Uz građevinski materijal ovdje imamo proširenu ponudu poljoprivrednim asortimanom, pokušat ćemo biti dobri partneri dobavljačima, te širinom ponude i cijenama konkurentni – kazao je Dražen Žiška, rukovoditelj Maloprodaje Agronoma dodajući da će imati besplatnu dostavu građevinskog materijala.

Stovarište raspolaže s devet tisuća četvornih metara otvorenog i zatvorenog prostora, a u ponudi su materijali namijenjeni za izgradnju objekata, te njihovo unutarnje i vanjsko uređenje. Poslove prodaje tu će obavljati pet novozaposlenih djelatnika.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.