Promili ih odveli na triježnjenje u “udobne” policijske prostorije

Autor: PU požeško-slavonska

U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

Istoga dana, oko 4.25 sati u mjestu Novi Štitnjak, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 26-godišnjak. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništena.

U subotu 26. studenoga 2022. oko 22 sata u mjestu Prekopakra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,64 promila upravljao 43-godišnjak.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek