Prometna u Kutjevu bez ozlijeđenih osoba s većom materijalnom štetom na vozilima /FOTO/

Autor: D.K.

Jutros iza sedam sati došlo je do prometne nesreće u Kutjevu na raskrižju Zagrebačke ulice i Republike Hrvatske kod benzinske postaje. Na svu sreću nije bilo ozlijeđenih soba, nastala je samo veća materijalna šteta.

Prema prvim informacijama do prometne nesreće je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Prema riječima očevidaca vozilo Fiat Doblo, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljala ženska osoba kretao se iz pravca Vetova prema Kutjevu. Iz pravca centra Kutjeva Ulicom Republike Hrvatske prema Ferovcu kretao se Ford kombi Transit, požeških registarskih oznaka, koji je bio na glavnoj cesti. Dolaskom Fiat Dobla do raskrižja Zagrebačke ulice i Republike Hrvatske, koja je cesta s prednošću prolaska došlo je do udara Fiat Dobla u prednji desni dio Ford kombi Transita koji je od siline udarca odbačen izvan prometnice i udario u vozilo koje je bilo parkirano ispred obiteljske kuće.

Na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, nastala je samo veća materijalna šteta. Promet se na tom dijelu otežano kretao do završetka policijskog očevida nakon kojeg će biti poznati detalji i uzrok prometne nesreće.

  

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88