Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Proljetna akcija uz STIHL u požeškoj tvrtki Poljana d.o.o. (FOTOGALERIJA)

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Požeška tvrtka Poljana d.o.o. nastavlja s uspješnim radom u kontinuitetu više od 30 godina. Unatoč prošlogodišnjoj tragediji koja je pogodila obitelj Ćališ i prerani odlazak Marka, osnivača te tvrtke, njegova supruga i sinovi uhvatili su se u koštac sa svim izazovima u zahtjevnom poslovanju.


Sezona je već u punom jeku, traže se različiti strojevi i oprema u poljoprivrednoj proizvodnji, rezervni dijelovi, akumulatori TAB-topla, ulje, maziva i  sjemenska roba, zaštitna sredstva i razni pomoćnim alati za sadnju na poljoprivrednim i zemljanim površinama. Sve se to može naći na jednom mjestu, na već dobro poznatoj lokaciji u Osječkoj ulici kbr. 34.


Iz tvrtke Poljana d.o.o. najavljuju veliku akcijsku prodaju na sve STIHL motorne kose koja će biti u periodu od 1.travnja do 1.lipnja 2024. godine. Na svaki kupljeni stroj kupac dobiva i poklon. Uz poznate marke različitih proizvođača za istaknuti su i strojevi Honda čiji je zastupnik na ovim prostorima tvrtka Poljana unazad nekoliko godina.


Profesionalno i educirano osoblje u tvrtki Poljana jamči uspješnost poslovanja i povjerenje kupaca kao i ovlašteni servis za opremu i strojeve STIHL i Honda u kojem rade majstori koji pohađaju sve potrebite seminare i edukacije.


U svakom slučaju trebate posjetiti tvrtku Poljana i odabrati kvalitetne strojeve i opremu bilo da se radi o poznatim STIHL ili Honda markama odnosno Ferris i Simplicity.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo