Projekt „Svijet kroz dječje oči – 5. dio“: “Ispunite upisnicu i priključite se novim i raznovrsnim aktivnostima”

Autor: D.K.

Od ponedjeljka 14. rujna nastavljaju se redovne aktivnosti u sklopu projekta „Svijet kroz dječje oči – 5. dio“.
Riječ je o projektu koji se provodi u suradnji s Udrugom za djecu s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju Osmjeh te Hrvatskom knjižnicom i čitaonicom Pleternica.
Zbog preporuka u školama i vrtićima za socijalno distanciranje i odvajanje grupa, aktivnosti za osnovnoškolsku i vrtićku djecu će se provoditi na daljinu, dok će se u Hrvatskoj knjižnici i čitaonici Pleternica provoditi aktivnosti za predškolsku djecu.

Privremeni raspored je sljedeći:
PONEDJELJKOM –10:00 – 12:00 (radionice na daljinu za vrtićku i osnovnoškolsku djecu)
UTORKOM – 10:00 – 12:00 (Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica (predškolska djeca; odnosno djeca koja ne pohađaju vrtić/školu))


-Radionice na daljinu i dalje će se slati u grupu roditelja/djece polaznika, dok ostale pozivamo da se ispunjavanjem upisnice priključe novim i raznovrsnim aktivnostima. https://docs.google.com/forms/d/1KRcLOC5UrcbKuTiKwEAqcsTXMUPvEytJtGcNsEcHFek/edit?usp=mail_response_notification

dav


Prije dolaska u knjižnicu molimo roditelje da izmjere temperaturu djetetu. U slučaju povišene temperature i/ili pojave drugih simptoma zaraze, djeca neka ne dolaze na radionice. Roditelji su obavezni nositi masku pri ulasku u prostor knjižnice, dok djeca zbog svog uzrasta (predškolci) ne moraju. Na ulazu je obavezna dezinfekcija ruku. Svaki se dolazak evidentira kao i dosad (roditelja i djece). Također, nepotrebno zadržavanje u prostoru knjižnice nije dopušteno. Budimo i dalje odgovorni, ali u cijeloj ovoj situaciji ostanimo pozitivnoga razmišljanja. Pokušajmo djeci olakšati koliko god možemo, a mi se radujemo druženju uz vesele i kvalitetne sadržaje – poručuju iz pleterničkog Društva Naša djeca.


Projekt „Svijet kroz dječje oči – 5. dio“ u iznosu od 49.000,00 kuna financiran je od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodit će se do 31. siječnja 2021. godine. Projektom „Svijet kroz dječje oči – 5. dio“ Društvo naša djeca Pleternica želi unaprijediti i zaštititi prava djece Pleternice i ruralnih naselja provođenjem edukativnih i besplatnih radionica uključujući kreativne, filmske i glazbene radionice te slobodna druženja.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88