Požega.eu

Problemi zbog vremena: Vjetar lomio drveće, za promet zatvorena cesta od Velike prema Jankovcu

PRIJE 6 GODINA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Problemi zbog vremena: Vjetar lomio drveće, za promet zatvorena cesta od Velike prema Jankovcu Požega.eu | Problemi zbog vremena: Vjetar lomio drveće, za promet zatvorena cesta od Velike prema Jankovcu

PRIJE 6 GODINA
D.K.

VELIKA - Jak vjetar koji je tijekom jučerašnjeg dana zahvatio velik dio Hrvatske nije poštedio ni naše krajeve. U Požegi je prouzročio manje štete na pojedinim privatnim objektima, tu i tamo odletjela je koja grana ili gradska svjetljka, no samo 15-ak kilometara dalje vjetar je prouzročio znatno veće probleme.

Na veličkom području vjetar je rušio drveće zbog čega je za promet od jučer ujutro zatvorena županijska cesta ŽC 4253 od Velike prema Jankovcu, do granice s općinom Čačinci na prijevoju.Kako je objavljeno na Facebook stranici Parka prirode Papuk, promet tom dionicom još uvijek je zatvoren i tako će biti sve do uklanjanja polomljenog drveća s ceste. Stoga, ako ste odlučili posjetiti Jankovac i uživati u friškom snježnom pokrivaču, ne krećite iz pravca Velike, već preko Slatinskog Drenovca.   (FOTO: Park prirode Papuk)

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.