Priznanje učenici Ivani Tušek iz čaglinske Osnovne škole za nastup na Državnoj smotri LiDraNo /FOTO/

Autor: DK

Već godinama učenici i mentori čaglinske Osnovne škole imaju čast i zadovoljstvo biti pozvani na Državnu smotru LiDraNo, kako bi se dokazali u scenskom izrazu. Da bi učenici i mentori bili pozvani na Državnu smotru potrebno je proći na županijskoj razini gdje su čaglinski učenici prošli.

-Ponosni smo što se godinama talent i uporan rad čaglinskih učenika i mentora prepoznaje stručno prosudbeno povjerenstvo. Ove godine Državna smotra za osnovne škole održala se od 25.-27.ožujka u Šibeniku. Našu školu predstavljala je učenica 8. razreda Ivana Tušek zajedno sa mojom malenkosti. Ivana je izvela monolog, isječak iz romana ,,Ljeto na jezeru Čiču“ Jadranke Tihi Stepanić i dobila pohvale za svoj nastup. Državna smotra LiDraNo je prilika da učenici i mentori iz svih krajeva Hrvatske razmijene iskustva i pogledaju ono najbolje i najkreativnije kod učenika u literarnom, novinarskom i scenskom izrazu, pojedinačnom i skupnom. Također se predstavljaju i najbolji školski listovi i radijske emisije – rekla je prof. Ljiljana Đurđević, pedagoginja u čaglinskoj školi naglašavajući kako će se i u buduće trudit da škola ima svoje predstavnike na najvišoj razini natjecanja i smotri.

-Volje imamo, darovitih učenika imamo, podršku ravnateljice imamo te nema razloga da se ovakve lijepe priče ne nastave. Po tko zna koji put s ponosom ističemo kako se za našu školu već odavno čulo i izvan naše Županije. To nam je veliki poticaj da tako nastavimo i ubuduće -zaključila je pedagoginja Đurđević.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: