Priveden zbog prijevare i krivotvorenja isprave

Autor: Požega Portal

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Ovog vikenda policija je na području Požeško-slavonske županije imala slijedeća zbivanja:

         DOVRŠENA ISTRAGA

Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja grada Požege kojeg se sumnjičida je počinio kaznena djela „Prijevara“ i „Krivotvorenje isprave“ i članka 37. Kaznenog zakona (Poticanje). On je uhićen nakon čega je predan u pritvorsku policijsku jedinicu.

          OTUĐEN MOPED

U subotu 5. rujna tijekom noći u Pakracu (Ulica Matice hrvatske) ispred stambene zgrade, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio moped marke„Tomos“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 38-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

          JAVNI RED I MIR

U subotu oko 21.40 sati, u mjestu Vlatkovac 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,44 promila vikao i galamio, a potom razbio staklo na osobnom automobilu marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 28-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će 37-godišnjak nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju oko 1.20 sati u Požegi (Sokolova ulica) 55-godišnjakinja je pod utjecajem alkohola od 1,60 promila vikala i galamila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja ona je smještena u posebnu prostoriju policije i protiv nje slijedi optužni prijedlog.

         PROMET – PET OZLIJEĐENIH

U subotu oko 11.40 sati u Lipiku (Jadranska ulica) 20-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“ daruvarskih registarskih oznaka uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te prešao na suprotnu kolničku traku prilikom čega je udario u osobni automobil marke „BMW“ austrijskih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40- godišnjak. U prometnoj nesreći 20-godišnji vozač iz osobnog automobila marke „Peugeot“ je teško ozlijeđen a 28-godišnja putnica iz istog automobila lakše, dok su 40-godišnji vozač i 12-godišnja putnica lakše, a 49-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „BMW“ teško ozlijeđeni. Protiv 20-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

 

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: