Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PRIREDBA UZ VINOGRADE: Požeški tamburaši Posegana nastupaju na iločkom vinskom događaju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | PRIREDBA UZ VINOGRADE: Požeški tamburaši Posegana nastupaju na iločkom vinskom događaju Požega.eu | PRIREDBA UZ VINOGRADE: Požeški tamburaši Posegana nastupaju na iločkom vinskom događaju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Manifestacija koja spaja vrhunska vina, gastro ponudu i predivan krajolik, iločki Walk&Wine održava se po drugi put u našem najistočnijem gradu Iloku, dakle na obali Dunava i u srcu Srijema, odnosno na obroncima Fruške gore od 19. do 21. ovog mjeseca.
Šetnja kroz najljepše vinograde s čašom vina u ruci, posjet priznatim vinarijama i podrumima koji čuvaju neke od najpoznatijih sorti vina, stanice s bogatom ponudom srijemskih delicija, vodiči iz Hrvatskog planinarskog društva Liska, te večernje opuštanje uz koncert tamburaškog banda Posegana iz Požege u atriju dvorca Odescalchi samo su neki od razloga zašto posjetiti ovu manifestaciju, stoji u priopćenju udruge Posjeti Ilok.
Ovaj dvodnevni događaj nudi dvije rute pješačenja na 12 i 14 kilometara dugim stazama, a prilagođen je, kažu, svim razinama kondicije.
Početak zanimljive šetnje uz čašu vina predviđen je u subotu u jutarnjim satima gdje će svi sudionici dobiti potrebne upute.
-Ilok ima svoju priču. Pozivamo vas da brige ostavite na ulazu i da nas posjetite jer iz Iloka se nitko nije vratio gladan i žedan, a ni ravnodušan - poručili su organizatori.
Prijave još traju, a mogući su i različiti turistički aranžmani.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.