Pripremajući se za Državno natjecanje u lovnom streljaštvu požeški lovci uređuju strelište u Bzenici

Autor: Jelenko Topić

Lovački savez Požeško-slavonske županije, koji je vlasnik najvećeg i najopremljenijeg strelišta za sve discipline lovnog streljaštva u našoj zemlji, smještenog pod Babjom gorom nedaleko sela Bzenica u pleterničkom kraju, nastavlja redovnim održavanjem i uređenjem  ulaganjima za poboljšanje uvjeta rada tog objekta i lovaca prilikom treninga i natjecanja. Kako je poznato na tom se strelištu unazad desetak godina održavaju najveća domaća natjecanja u lovnom streljaštvu, a Požežani su do sada primili niz priznanja za vrhunsku razinu organizacije tih manifestacija.

blank

Proteklih dana lovci ove županije imali su nekoliko radnih akcija kada su kosili površine oko svih staza za natjecanja, te uređivali okoliš. Sudjelovalo ih je nekoliko desetaka iz više lovačkih udruga toga kraja. Na taj način se pripremaju za ovogodišnje prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u streljaštvu koje će se tu održati kao i ranijih godina tj. sredinom mjeseca rujna.

blank

Kako je poznato prošle godine tu je izgrađena i opremljena staza na kojoj se mogu održavati natjecanja u gađanju trčećeg vepra , a očekuje se da ta disciplina uskoro bude uključena u državno prvenstvo lovaca.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića