Priprema se izbor za Miss Beauty Požeško-slavonske županije!?

Autor: Jelenko Topić

Prošlo je već  trideset godina otkako su naše ljepotice na svjetskom izboru osvojile visoka mjesta, a svečana 30.obljetnica tog događanja proslavit će se u studenome ove godine na izboru za Miss Beauty Hrvatske 2023. Osim proslave ovog lijepog jubileja novost je i ta da je dosadašnja direktorica Direkcije Miss Beauty Hrvatske Maja Vračarić pravo na licencu predala Ivi Loparić Kontek.

-Radujem se izazovima koji su preda mnom i svim budućim aktivnostima koji donosi izbor Miss Hrvatske. Puno je posla pred nama te ću sa svojim suradnicima nastaviti uspješnim putem koji je gradila Maja – kazala je Loparić Kontek, koja je dugogodišnja direktorica izbora Miss Zagreba i od ožujka je vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta(World). 

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore.  

-Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2023., a to pravo su pobjedom već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić, Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić – nastavlja Iva.

Slijede tijekom idućih mjeseci izbori ljepotica u ostalim županijama. Kako neslužbeno saznajemo priprema se izbor za Miss Beauty Požeško-slavonske županije. Navodno je u to uključena prva pobjednica izbora za Miss Beauty Hrvatske za 2021. godinu, a to je Marinela Grljušić, studentica u Zagrebu, a rodom je iz požeškog kraja.

Očekivanja su da će ona ostvariti suradnju sa gradskim i županijskim institucijama, te sponzorima kako bi što uspješnije organizirala ovu priredbu mladosti i ljepote ovog kraja. 

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek