Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Priprema se izbor za Miss Beauty Požeško-slavonske županije!?

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Prošlo je već  trideset godina otkako su naše ljepotice na svjetskom izboru osvojile visoka mjesta, a svečana 30.obljetnica tog događanja proslavit će se u studenome ove godine na izboru za Miss Beauty Hrvatske 2023. Osim proslave ovog lijepog jubileja novost je i ta da je dosadašnja direktorica Direkcije Miss Beauty Hrvatske Maja Vračarić pravo na licencu predala Ivi Loparić Kontek.

-Radujem se izazovima koji su preda mnom i svim budućim aktivnostima koji donosi izbor Miss Hrvatske. Puno je posla pred nama te ću sa svojim suradnicima nastaviti uspješnim putem koji je gradila Maja – kazala je Loparić Kontek, koja je dugogodišnja direktorica izbora Miss Zagreba i od ožujka je vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta(World). 

Nova Miss Hrvatske birati će se kroz 20 županija, a svoje mjesto u finalu zaslužit će i Miss dijaspore.  

-Pobjednica svake županije predstavlja i promovira svoju županiju na finalu izbora Miss Hrvatske 2023., a to pravo su pobjedom već osigurale Miss Zagreba Lucija Begić, Miss Primorsko-goranske županije Lana Krnić, Miss Zadarske županije Ivona Barić, Miss Brodsko-posavske županije Lana Valentić, Miss Vukovarsko-srijemske županije Tea Majstorović i Miss Sisačko-moslavačke županije Ines Grgić - nastavlja Iva.

Slijede tijekom idućih mjeseci izbori ljepotica u ostalim županijama. Kako neslužbeno saznajemo priprema se izbor za Miss Beauty Požeško-slavonske županije. Navodno je u to uključena prva pobjednica izbora za Miss Beauty Hrvatske za 2021. godinu, a to je Marinela Grljušić, studentica u Zagrebu, a rodom je iz požeškog kraja.

Očekivanja su da će ona ostvariti suradnju sa gradskim i županijskim institucijama, te sponzorima kako bi što uspješnije organizirala ovu priredbu mladosti i ljepote ovog kraja. Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo