Prim. dr. Petar Petrić otvara privatnu ambulantu: Postanite i vi pacijent vrhunskog liječnika

Autor: D.K.

blankPOŽEGA – Poznati dugogodišnji požeški liječnik u Općoj županijskoj bolnici Požega, specijalist interne medicine, nefrolog prim.dr. Petar Petrić odlučio je otići u privatnike i otvoriti privatnu ambulantu opće medicine za što je dobio sve potrebite dozvole od nadležnih tijela.

Uvijek srdačan, stručan i nadasve profesionalan rado se stavljao i stavlja na raspolaganje pacijentima i njima se prilagođavao. Uvijek mu je prije svega želja bila pacijentu pomoći kao liječnik stavljajući se ne rijetko u ulogu i kao njihov prijatelj jer je to u nekim slučajevima, kod težih bolesnika, bilo više nego potrebno.

blankNakon 34 godine radnog staža u struci prim. Petrić odlučio je svoj daljnji radni vijek provesti u ambulanti opće medicine i time još kvalitetnije pružiti medicinsku uslugu svojim ogromnim znanjem svakom svom budućem pacijentu. Ne treba niti sumnjati da kod prim. Petrića u buduće nećete naići na još veću srdačnost, staloženost i strpljivost koje su samo neke od njegovih odlika, prvenstveno kao čovjeka.

Svi oni koji žele biti njegovi pacijenti, kao liječnika obiteljske opće medicine mogu se javiti na adresu buduće ambulante-ordinacije u Požegi, Vukovarska ulica 31 (bivši Školski dispanzer, nekadašnja ambulanta dr. Mršića) i tamo se upisati. Ambulanta treba početi s radom od 1.rujna 2017. godine.

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića