Prilika za besplatno obrazovanje u “Obrisu” koje ne treba propustiti

Autor: PROMO

POŽEGA – Zainteresiranim nezaposlenim osobama koje nisu završile redovito srednjoškolsko obrazovanje predstavljen je EU projekt „Stručni i zapošljivi – nove kompetencije za nove prilike“. Provedbom tog projekta koji traje tri godine, omogućava se potpuno besplatno obrazovanje za sve nedostajuće i traženije zanimanje vozač.

Jedinstvena je to prilika za 20 nezaposlenih osoba koju ne bi trebali propustiti, a koji imaju završenu samo osnovnu školu ili su možda krenuli u srednju i nisu ju različitih razloga završili. Uz stečeno obrazovanje za vozača motornog vozila u sklopu projekta stječe se i  C kategorija što je još jedan razlog za uključivanje u projekt.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište Obris, a partner je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Požega. Ukupna vrijednost projekta je 1.261.003,87 kuna koji se financira sredstvima EU u 100%-tnom iznosu.

Pučko otvoreno učilište Obris je ustanova za obrazovanje odraslih koja je registrirana 2006. godine. Ustanova je izrasla iz istoimenog obrta za intelektualne usluge i stručna predavanja, za pomoć ljudima Požeško-slavonske i Osječko-baranjske pri rješavanju životnih situacija vezanih uz školovanje i zapošljavanje osnovanog u svibnju 2003. godine u Požegi. 

Sve informacije vezane za provođenje projekta mogu se dobiti upitom na e-mail info@pou-obris.hr ili na broj telefona 034-313-400 i to najkasnije do 12. ožujka 2018. godine

Pučko otvoreno učilište Obris kao nositelja projekta nazočnim kandidatima i potencijalnim polaznicima obrazovanja predstavila je ravnateljica Jadranka Krmpotić koja je istakla sve značajke i brojne projekte u kojima je ta ustanova sudjelovala. Da je zanimanje vozač sve traženije na burzi rada o tome je nešto više rekla pročelnica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Požega Jasminka Antunović. O samoj provedbi projekta „Stručni i zapošljivi – nove kompetencije za nove prilike“ i značenju istog nazočne je upoznala voditeljica Dijana Ferković. Na predstavljanju projekta bili su i predstavnici Obrtničke komore Požeško-slavonske županije koji će sa svoje strane dati svoj doprinos da se odazove što više kandidata.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88