Prilika poljoprivrednicima za predstavljanje i širenje tržišta

Autor: Jelenko Topić

blankPOŽEGA –Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog, Poljoprivredna televizija i ove godine organizira AgroTour Slavonija, sajam poljoprivrede i seoskog turizma koji će se održati u subotu 23. rujna 2017. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi i to u prijepodnevnim satima.

Cilj sajma je okupiti proizvođače iz Slavonije i Baranje, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave  uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne te predstavnike seoskih gospodarstava koja u svojoj ponudi, pored ugostiteljstva, imaju razne zabavne sadržaje.

Poljoprivredna televizija na ovaj način želi omogućiti hrvatskim poljoprivrednicima širenje svog tržišta te im pružiti priliku za predstavljanje kako građanima tako i potencijalnim poslovnim partnerima.

Sajam će i ove godine biti obogaćen zabavnim programom, nastupima kulturno-umjetničkih društava, igrama za najmlađe, nagradama za posjetitelje i naravno –tamburom za dušu.

Pozivaju sve zainteresirane izlagače da ih kontaktiraju na email marketing@poljoprivredna.tv, telefon034/202-192 ili mobitel 099/399-2154.

 

 

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića