Prijevara i krađa vozila

Autor: Požega.EU

Iz policijskog rokovnika 2POŽEGA – Protekli dan obilovao je događajima. Evo što su zabilježili u Policijskoj upravi Požeško-slavonskoj:

     PRIJEVARA

U četvrtak, 13. kolovoza 2015. godine 25-godišnjak iz mjesta Mihaljevci je prijavio policijskim službenicima da je početkom mjeseca kolovoza na oglasnik stavio oglas da prodaje pčelinji med i vosak prilikom čega mu se 9. kolovoza javio muškarac koji je dogovorio kupnju i uplatu prilikom preuzimanja pošiljke, a što do danas nije učinio te se 25-godišnjak smatra prevarenim. Slijedi kaznena prijava te utvrđivanje svih okolnosti događaja.

      PROMET

U četvrtak 13. kolovoza ove godine oko 22.30 sat u mjestu Bertelovci 75-godišnjak, koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,82 promila, upravljao biciklom sletio je s kolnika u putni kanal i lakše se ozlijedio. Također je utvrđeno da nije imao ugrađeno prednje svijetlo na biciklu te da za vrijeme vožnje nije koristio reflektirajući prsluk. Protiv njega slijedi prekršajni nalog.

       ISTRAGA ZBOG KRAĐE VOZILA

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja općine Velika zbog osnovane sumnje da je u razdoblju 9./10. kolovoza 2015. godine, u Požegi, u Osječkoj ulici, sa parkirališta, otuđio osobni automobil marke „VW Golf II“, proizveden 1990. godine, požeških registarskih oznaka, u vlasništvu 55-godišnjakinje. On je nakon kriminalističkog istraživanja predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave požeško-slavonske.

 

Više iz kategorije