Prijem i darivanje najmlađih u jakšičkoj Općinskoj vijećnici /FOTO/

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Prvi ovogodišnji prijem novorođenih stanovnika s područja općine Jakšić odrađen je u prigodi Uskrsa, a općinsku vijećnicu napunilo je 12 malih beba i njihovih roditelja. To je jedna od ljepših aktivnosti koju općina na čelu s načelnikom općine Ivicom Kovačevićem provodi godinama. Svakom novorođenom djetetu, odnosno njihovim roditeljima uručuje se novčani dar od tisuću kuna.

Pozdravljajući roditelje i malene koji su po prvi puta u općinskoj vijećnici, predsjednik općinskog vijeća prof. Boško Obradović naglasio je kako je općina Jakšić još uvijek među rijetkim općinama koje imaju veći broj novorođenih stanovnika od umrlih.

Izrazivši nadu da će se sa nekima od roditelja ponovno vidjeti na ovakvom prijemu, uz bijele ruže za sve mame, te uz čestitke za Uskrs svim roditeljima načelnik Ivica Kovačević poželio je da susreta s najmlađima i njihovim roditeljima bude što više.

-Volio bih da među nama bude još ovakvih susreta, jer imamo novi vrtić koji je za sada dobro popunjen, a htjeli bismo da tako i ostane.- rekao je načelnik Ivica Kovačević uz kojeg se čestitkama pridružio i njegov zamjenik Mile Barišić.

Prijemu su nazočili: Lukas Blim, sin Josipe i Roberta iz Treštanovaca, Luka Papak, sin Marije i Anđelka iz Jakšića, Dalia Hajzler, kći Ane i Vladimira iz Jakšića, Nicol Blašković, kći Ivane i Milana iz Rajsavca, Ela Kir, kći Marine i Domagoja iz Jakšića, Jakov Obradović, sin Marijane i Marinka iz Radnovca, Luka Grubešić, sin Dragane i Radomira iz Granja, Barbara Paus, kći Zlatke i Zdravka iz Eminovaca, Lovro Đuran, sin Vere i Roberta iz Jakšića, Fran Dodig, sin Katarine i Mate iz Jakšića, Judita Sikiđić, kći Nikoline iz Granja, Karlo Šestak, sin Josipe i Ivice iz Tekića.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek