U prigodi Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

POŽEGA – Uz svečani postroj zajedničke postrojbe Hrvatske vojske i policije kod Središnjeg križa na groblju sv. Ilije u Požegi obilježen je blagdan Svih svetih. Obilježavanje je organizirao Ured državne uprave u Požeško-slavonskoj županiji u suradnji s Ministarstvom branitelja, Ministarstvom obrane i Ministarstvom unutarnjih poslova.

Podno križa položeni su vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata, a polaganju su nazočile delegacije Ured državne uprave na čelu s predstojnicom Đurđom Babić, te predstavnici ureda za branitelje i MORH-a, delegacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata grada Požege i Koordinacije udruga branitelja Požeško-slavonske županije, delegacija Požeško-slavonske županije na čelu s zamjenicima župana Željkom Jakopovićem i Vedranom Neferovićem, delegacija grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem, delegacija požeške vojarne 123. brigade, delegacija Policijske uprave Požeško-slavonske, delegacija Zajednice utemeljitelja HDZ-a dr. Franjo Tuđman Požega. Molitvu za sve poginule podno križa održao je vojni kapelan Željko Volarić.

Dana 2. studenog u katedrali sv. Terezije Avilske u 18,30 sati održat će se misa zadušnica za sve poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek