Pri kraju uređenje prostorija za Turistički informativni centar i suvenirnicu u Kutjevu

Autor: D.K.

Radovi su pri kraju, čeka se namještaj i druga oprema za Turistički informativni centar i suvenirnicu u Kutjevu koje bi uređene prostorije na nešto više od 60 metara kvadratnih trebale ugledati svjetlo dana u naredni mjesec dana.

Prema riječima gradonačelnika Kutjeva Josipa Budimira, kojeg smo s njegovim savjetnikom Ivicom Ribičićem zatekli u prostorijama koje su pri kraju uređenja vrijednost investicije je gotovo 80 tisuća eura, a koji projekt uređenja financira grad Kutjevo i Turistička zajednica grada Kutjeva.

-Kao što vidite biti će ovo prekrasan prostor za ono što nama u Kutjevu treba odnosno svim putnicima namjernicima, turistima. Svi koji prvi put dolaze u naš grad moći će na jednom mjestu dobiti više informacija o turističkim sadržajima i ponudi grada Kutjeva, mogu dobiti različita pojašnjenja i preporuke – ističe gradonačelnik Kutjeva i dodaje da će u suvenirnici biti u ponudi proizvodi domaćih lokalnih proizvođača, vina, mliječni i mesnih proizvoda, različitih promo predmeta s logom grada Kutjeva i Turističke zajednice, ručno rađeni suveniri s različitim motivima kutjevačkog krajolika i sl.

Ne treba niti sumnjati da otvorenje Turističko informativnog centra i Suvenirnice neće biti pravi pogodak i opravdana investicija.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek