Prevara, narušavanje javnog reda i mira, prometne nesreće….

Autor: D.K.

POŽEGA – Proteklog vikenda policijski službenici postupali su u nekoliko događanja.

Policijskim službenicima je prijavio 52-godišnjak s područja Požege da je tijekom 2014. godine 42-godišnjaku posudio novčani iznos od nekoliko tisuća kuna koje mu do današnjeg dana nije vratio te se smatra prevarenim. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja.

U četvrtak, 23. studenoga 2017. godine, oko 20.30 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 34-godišnjak je vikao i galamio na 26-godišnjakinju zbog čega protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 Tijekom proteklog u petak, 24. studenoga 2017. godine, oko 10.25 sati, u Požegi, u Industrijskoj ulici, 61-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet a da prethodno nije propustio 72-godišnjakinju koja je upravljala biciklom. Tom prilikom došlo je do udara vozila u bicikl te pada 72-godišnjakinje koja je lakše ozlijeđena. Protiv 61-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Dogodila se i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Mihaljevcima te dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u Frankopanskoj ulici te u mjestu Svetinja.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek