Požega.eu

Preko 50 ekipa spremno za roštiljadu u Zarilcu: “Željno očekujemo sve posjetitelje i bicikliste”

PRIJE 1 GODINU
PLETERNICA.HR

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Preko 50 ekipa spremno za roštiljadu u Zarilcu: “Željno očekujemo sve posjetitelje i bicikliste” Požega.eu | Preko 50 ekipa spremno za roštiljadu u Zarilcu: “Željno očekujemo sve posjetitelje i bicikliste”

PRIJE 1 GODINU
PLETERNICA.HR

Za sve ekipe je osiguran ugljen, meso za natjecanje i drva, a stručni sud na čelu sa prvakom Hrvatske u roštilju, Željkom Turalijom će imati pune ruke posla. Početak je od 10 sati kada ekipe dolaze na lokaciju, a za dobru atmosferu će se pobrinuti TS Satir iz Davora.

Domaćin je kao i prethodnih godina ŠRD Londža iz Zarilca koji ovih dana marljivo priprema sve kako bi majstori roštilja, ali i svi posjetitelji uživali u prekrasnom ambijentu. – Nedostajalo nam je ovo i drago nam je da smo ponovno domaćin jedne ovako lijepe manifestacije, željno očekujemo sve posjetitelje i bicikliste – istaknuo je Ivan Aračić, predsjednica ŠRD Londža.

Start biciklijade je u 11 sati sa Trga bećarca u Pleternici, a planirani dolazak biciklista je pred 12 sati na ribnjak. Tamo ih očekuje sve besplatan čobanac koji tradicionalno priprema Lovačko društvo Vražjak Sesvete, ali i tombola gdje će jedan sretnik ili sretnica otići kući s novim biciklom.

– Želim zahvaliti svima koji pomažu ovoj manifestaciji, od lovaca, članova ribičkog društva, Grada Pleternice i turističke zajednice, ovo je jedna lijepa zajednička priča i vjerujem kako više neće biti nikakvih prekida te da će zadnja nedjelja travnja svima biti upisana u kalendar kako bi posjetili naš ribnjak i sudjelovali na roštiljadi i biciklijadi – zaključuje Aračić.

Za sve ekipe je osiguran ugljen, meso za natjecanje i drva, a stručni sud na čelu sa prvakom Hrvatske u roštilju, Željkom Turalijom će imati pune ruke posla. Početak je od 10 sati kada ekipe dolaze na lokaciju, a za dobru atmosferu će se pobrinuti TS Satir iz Davora.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.