Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ IZ KAPTOLA: Grah skuhan za nevjerojatnih 30 minuta /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.M.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ IZ KAPTOLA: Grah skuhan za nevjerojatnih 30 minuta /FOTO/ Požega.eu | PREDSTAVLJENI PROFESIONALNI KUHARSKI UREĐAJI U SALONU JELUŠIĆ IZ KAPTOLA: Grah skuhan za nevjerojatnih 30 minuta /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.M.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Izložbeno-prodajni salon Jelušić d.o.o. iz Kaptola postao je vodeće prodajno i edukacijsko središte u sjevernom dijelu Hrvatske za korištenje profesionalne kuharske opreme svjetski poznatih proizvođača. Osim kuhinjske opreme  u salonu se može vidjeti i ostala najsuvremenija tehnologija za gastronomiju i ugostiteljstvo. Zainteresiranima se, po dogovoru, demonstrira i praktičan rad na uređajima a i sami sudjeluju u pripremi jela. Tako je salon, postao okupljalište predstavnika hotela, restorana, domova umirovljenika, škola i vrtića, učeničkih i studentskih domova te bolnica.

Zlatko Škara, hrvatski top chef u salonu dočekuje goste i pokazuje kako se sa lakoćom pripremaju jela na dva uređaja, u parno-konvekcijskoj pećnici i nagibnoj pečenjari nove generacije njemačkog proizvođača MKN-a. Riječ je o profesionalnim uređajima koji spajaju njih više u jednom. Oni brzo kuhaju, peku, prže i roštiljaju veliki broj obroka, a štede vrijeme i energiju. Sve to može obaviti jedna osoba bez većih kulinarskih znanja. Naime, uređaj se može programirati za izradu stotinjak jela. Međutim, svakome se pruža mogućnost kreativnog kuhanja prema svojim zamislima i receptima. I na kraju uređaji se sami peru uz napomenu da je to jedina nagibna pečenjara na svijetu, koja ima sustav automatskog samočišćenja bez deterdženata. Pranje obavi za nevjerojatnih dvije minute, što značajno olakšava i ubrzava rad u kuhinji. Ovdje također treba napomenuti da se kod tako pripremanje hrane smanjuje gubitak minerala, vitamina i boje, skraćeno je vrijeme kuhanja, hrana ostaje sočna te kala. Postižu se velike uštede u energiji, radnim satima i količini potrebnih namirnica. Tako se naprimjer grah skuha za 30 minuta.

Mladen Dorić i Radovan Abramić kuhari Crvenog križa iz Valpova pripremaju oko 360 obroka dnevno za potrebite i dva dječja vrtića u kuhinji staroj četrdesetak godina. Kako su im odobreni novci za modernizaciju njihove pučke kuhinje nisu krili zadovoljstvo viđenim. Primjenom ovih uređaja posao će biti znatno olakšan a potrebitima na terenu i djeci vrtića će biti istovremeno servirana kvalitetna i topla jela.

Jelušić d.o.o. je tvrtka specijaliziranu za servis, prodaju i projektiranje opreme za profesionalne kuhinje i praonice rublja te profesionalne ventilacijske, rashladne i klimatizacijske sustave. Prateći želje i potrebe klijenata, nude savjetovanje u odabiru najbolje opreme prema iskazanim potrebama, projektiranje mikrolokacija, izradu troškovnika, prodaju i montažu opreme. Prate klijente od ideje do montaže. Minimalni jamstveni rok za novu opremu iz ponude je godinu dana.

Servis opreme, kao najvažniji segment u radu profesionalnih objekata kao što su restorani, kuhinje i praonice rublja, sastavni je dio ponude, a rezervni dijelovi za novu opremu osigurani su u periodu od sedam godina. Također, nude servis i rezervne dijelove za svu opremu iz svog djelokruga rada.

Djelatnici tvrtke redovito sudjeluju u obukama kod proizvođača i dobavljača, čime je osiguran profesionalan i odgovoran pristup svim zahtjevima klijenta. Jelušić d.o.o. u mogućnosti je ponuditi financiranje projekata do pet godina.

Tekst i foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.