Predsjednik ponovo Stjepan Marković, zamjenica Štefica Stojčević, te tajnica Marija Japundžić

Autor: Jelenko Topić

JAKŠIĆ – U nazočnosti predsjednika Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije Ivana Ronte, zatim izaslanika župana Željka Obradovića, te načelnika općine Jakšić Ivice Kovačevića o zamjenika mu Mile Barišića, kao i predsjednika Općinskog vijeća Jakšića Boška Obradovića Matica umirovljenika te općine održala je izbornu skupštinu.

Uz novi Izvršni odbor za predsjednika je ponovo izabran Stjepan Marković, za zamjenicu Štefica Stojčević, tajnicu Marija Japundžić, te blagajnicu Štefanija Čiček.

-Čestitam na dobroj suradnji i plodnom radu,radimo na rješavanju prostora za rad vaše udruge kroz preuređenje nekadašnje zgrade škole, a i nadalje ćemo pratiti vaše aktivnosti- kazao je u pozdravnoj riječi Ivica Kovačević, načelnik jakšićke općine.

Pohvale za dosadašnji rad i dobre želje uputili su izaslanik župana Ž. Obradović, zatim predsjednik Matice županije Ivan Ronta, te Boško Obradović, ravnatelj Osnovne škole „Mladost“ iz Jakšića.

-Svakog tjedna imamo druženje, udruga broji 267 članova, organizirali smo izlete u Veneciju i Padovu, te u Zagreb, Osijek, Mađarsku i Daruvar, mješovita pjevačka skupina imala je niz nastupa,  a postignuti su dobri sportski rezultati- istakla je u izvješću o radu tajnica Marija Japundžić. Sva izvješća su prihvaćena, a predsjednik Marković najavio je nastavak ovakvog rada i nadalje.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot