Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u nedjelju stiže na otvorenje multimedijalne dvorane u Pleternicu, a zapalit će i prvu svijeću na advetskom vijencu na Trgu bećarca

Autor: D.K.

U nedjelju će, 1.prosinca s početkom u 16 sati svečano biti otvorena multimedijalna dvorana u Pleternici. Na toj svečanosti predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović svečano će otvoriti dvoranu u kojoj će se u buduće koristiti za koncerte i slične priredbe s 235 sjedećih mjesta te mali kutak interpretacije prirodne baštine.

Bit će to veliki dan za Pleterničane i njihove goste upravo na početku adventiskih dana, ususret Božiću. Nakon svečanog otvorenja dvorane predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović  upaliti će prvu svjećicu na adventskom vijencu i družiti se s građanima, na Trgu bećarca.

-U nedjelju je prva nedjelja Došašća, vremena iščekivanja Kristovog rođenja. U nedjelju nam počinje Advent i bogat program. U nedjelju u 16:00 sati otvaramo vrata i naše multimedijalne dvorane koncertom Glazbene škole Požega na kojemu će nazočiti i dvoranu svečano otvoriti i predsjednica RH gđa. Kolinda Grabar Kitarović. Ulaz je slobodan, ali zamoljavam da dođete ranije kako biste imali mjesto za sjedenje u dvorani – napisala je Antonija Jozić na svom FB profilu pozivajući sve da se nakon otvorenja dvorane svi okup na Trgu bećarca gdje će u 17:00 sati predsjednica RH upaliti prvu svjećicu na adventskom vijencu i družiti se s građanima.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek