Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Predblagdanski doručak gradonačelnika Puljašića s predstavnicima medija /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: pozega.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Predblagdanski doručak gradonačelnika Puljašića s predstavnicima medija /FOTO/ Požega.eu | Predblagdanski doručak gradonačelnika Puljašića s predstavnicima medija /FOTO/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: pozega.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDPOŽEGA - Požeški gradonačelnik Darko Puljašić, sa svojim zamjenicima Marijem Pilonom i Ferdinandom Trohom, pozvao je predstavnike medija na druženje i zajednički „slavonski doručak" kako bi im se zahvalio na podršci i suradnji u prvih šest mjeseci njihova mandata.- Smatram kako je važno da se okupimo u ovakvoj prigodi, da porazgovaramo te da vam se zahvalimo na korektnom i poštenom prenošenju vijesti i zbivanja u Požegi, na tome što informirate naše sugrađane i što ste redovito vrlo konkretni. Moram priznati kako mi je drago kada imate i određene prijedloge i sugestije, na meni je da to prihvatim ili ne, ali vama hvala što imate toliko osjećaja da sa svog gledišta, kao profesionalci i tako reagirate. Želim da takav dobar i nadasve profesionalan odnos ostane i dalje, želim vam svima svako dobro, a za sve stvari koje mislite da se mogu poboljšati, ovde smo kako bi razgovarali i tražili rješenja. - rekao je gradonačelnik Puljašić.

Kako je prosinac mjesec darivanja, ali i zabave, gradonačelnik je uručio novinarima simbolične poklone - šibe i slatkiše.

/Foto: D. Mirković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.