Predavanje lovaca požeškim policajcima

POŽEGA – Predavanjem za pripadnike Policijske postaje Požega u objektu „Zlatni lug“ u Donjim Emovcima pokraj Požege nastavljeno je provođenje zajedničkog projekta Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije i Policijske uprave „Sigurnost u lovu“.

Pred tridesetak policajaca dipl. ing. Denis Milošević, član Izvršnog odbora saveza  govorio je o dokumentaciji i obavezama lovaca tijekom boravka u lovištima.

-Zadovoljan sam ovim predavanjem, naši pripadnici su upoznati sa potrebnom dokumentacijom koju lovci trebaju imati sa sobom za vrijeme lova što će olakšati postupanje policije u takvim prilikama – istakao nam je Goran Matijević, načelnik Policijske postaje Požega.

I ovom drugom od ukupno desetak predavanja bili su prisutni čelnici požeških lovaca i policije Zdravko Vujnović i Dario Dasović izrazivši zadovoljstvo načinom rada i međusobne suradnje kroz koju će policija i čelnici lovačkih društava  biti povezani tijekom svakog dana putem mobitela čime će se smanjiti krivolov i druge negativne pojave.

-Predstavio sam policajcima dokumente koje izdaju lovačka društva svojim članovima kod odlaska u lov, a upozorio sam i na svu prateću dokumentaciju koja slijedu tijekom i nakon lova – kazao je predavač Denis Milošević.

0 Comment

Send a Comment