Predavanje lovaca požeškim policajcima

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Predavanjem za pripadnike Policijske postaje Požega u objektu „Zlatni lug“ u Donjim Emovcima pokraj Požege nastavljeno je provođenje zajedničkog projekta Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije i Policijske uprave „Sigurnost u lovu“.

Pred tridesetak policajaca dipl. ing. Denis Milošević, član Izvršnog odbora saveza  govorio je o dokumentaciji i obavezama lovaca tijekom boravka u lovištima.

-Zadovoljan sam ovim predavanjem, naši pripadnici su upoznati sa potrebnom dokumentacijom koju lovci trebaju imati sa sobom za vrijeme lova što će olakšati postupanje policije u takvim prilikama – istakao nam je Goran Matijević, načelnik Policijske postaje Požega.

I ovom drugom od ukupno desetak predavanja bili su prisutni čelnici požeških lovaca i policije Zdravko Vujnović i Dario Dasović izrazivši zadovoljstvo načinom rada i međusobne suradnje kroz koju će policija i čelnici lovačkih društava  biti povezani tijekom svakog dana putem mobitela čime će se smanjiti krivolov i druge negativne pojave.

-Predstavio sam policajcima dokumente koje izdaju lovačka društva svojim članovima kod odlaska u lov, a upozorio sam i na svu prateću dokumentaciju koja slijedu tijekom i nakon lova – kazao je predavač Denis Milošević.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot