Predavanje lovaca pakračkim policajcima

Autor: Jelenko Topić

ŠUMETLICA/PAKRAC – Nastavljajući provođenje preventivnih aktrivnosti kroz zajednički projekt Županijskog lovačkog saveza i Policijske uprave Požeško-slavonske  „Sigurnost u lovu“ pripadnici Policijske postaje Pakrac njih četrdesetak nazočili su u lovačkom domu udruge „Psunj“ pokraj sela Šumetlica predavanju s ciljem upoznavanja sa zakonskim pripisa i pravilima ponašanja u lovištima tijekom organiziranih lovova.

Predsjednik Županijskog lovačkog saveza Zdravko Vujnović

-Čelnici Lovačkog saveza prenijeli su iskustva i dali smjernice za postupanje i nadzor s ciljem postizanja veće sigurnosti u lovu – kazao je načelnik pakračke Policijske postaje Mario Pierbon, a predsjednik Županijskog lovačkog saveza Zdravko Vujnović zahvalivši se policiji na suradnji ističe da je ovaj vid komunikacije zapravo razmjena iskustava kao međusobna potpora lovaca policiji i obrnuto.

Načelnik pakračke Policijske postaje Mario Pierbon

Dipl. ing. Denis Milošević, član Izvršnog odbora Lovačkog saveza ove županije govorio je o dokumentaciji i obavezama lovaca tijekom kretanja i boravka u lovištu.

-Predstavio sam policijacima sve dokunmente koje izdaju lovozakupnici svojim članovima pri odlasku u lov, te ih upozorio na prateću dokumentaciju koja slijedi tijekom i nakon lova-naglasio je Milošević, te policajcima podijelio kopije svih dokumenata kako bi sve mogli izravno  vidjeti.

Predsjednik lovačke udruge „Psunj“ Antun Jacobi bio je dobar domaćin sudionicima skupa, a pripadnici policije interesirali su se za konkretne oblike postupnja u pojedinim slučajevima.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: