Pravim vatrogascem se postaje u najmlađoj dobi – natjecanje podmlatka i mladeži u Kaptolu /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

U organizaciji Vatrogasnog centra Kaptol na kaptolačkom igralištu održano je Općinsko izlučno natjecanje za vatrogasne kategorije pomladak i mladež. Unatoč iznimno visokim ljetnim temperaturama natjecatelji su pokazali izvrsnu spremu i volju te time dokazali kako se pravim vatrogascem postaje već u najmlađoj dobi.

Prvo mjesto u kategoriji pomladak muški pripalo je DVD-u Kaptol, drugi je bio DVD Podgorje, treće mjesto pripalo je DVD-u Golo brdo, a četvrto Doljanovcima.

U kategoriji pomladak žene natjecala se samo jedna ekipa i to DVD-a Alilovci koja je zasluženo odnijela prvo mjesto. U kategoriji mladež muški također se najbolje iskazao DVD Kaptol osvojivši prvo mjesto, dok su drugi bili pripadnici DVD-a Golo Brdo, a treći DVD-a Podgorje.

Natjecatelje su na početku natjecanja pozdravili predsjednik Vatrogasne zajednice Požeško – slavonske županije Željko Petrović, predsjednik Vatrogasnog centra Kaptol Tihomir Šmitpeter i njegov zapovjednik Josip Svoboda, dok ga je otvorio Josip Soudek ispred Općine Kaptol.

Spremnost malih vatrogasaca i samo natjecanje došao je pogledati i predsjednik Općinskog vijeća Damir Poljanac.

[FGAL id=257701]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: