Prava fešta pred ženidbu mladog gazde Ranča Čondić Mateja /FOTO/

Autor: D.K.

U bračnu luku uplovit će ovoga petka Matej, mladi gazda Ranča Čondić te pred roditeljima, rodbinom, kumovima i pukom Božjim reći sudbonosno “DA” svojoj odabranici Loreni Senjak u župnoj crkvi sv. Nikole u Pleternici.

Tom svečanom činu prethodila je ovih dana momačka večer na Ranču Čondić u Kadanovcima na kojoj se okupilo gotovo 200 uzvanika, prijatelja, susjeda, rodbine, kumova, bajkera i drugih zanimljivih osoba koji su na svoj način ispratili Mateja iz mladenačkih dana u o one ozbiljnije, obiteljske, kada se okreće nova stranica u životu.

Uz domaću gastronomsku ponudu te milozvučne zvukove Marcato banda i soliste Marija Mioča iz Slavonskog Broda fešta je bila onakva kakvu se samo poželjeti moglo. Vidno raspoloženi roditelji budućih mladenaca s jedne i druge strane ugođaju uz ples su doprinijeli gotovo svi gosti i uzvanici, od prvog do zadnjeg.

Veselje i fešta potrajala je dugo u noć, a vrijedni kuhari i konobari bili su na visini zadatka i usluzi kako nitko ne bi ostao žedan i gladan.

Kroz fotogaleriju donosimo samo dio ugođaja koji je bio.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88