Poznati požeški ugostitelji obitelj Pavić proslavili rođenje prvog unuka, ali i praunuka Leona /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Proteklih dana mnogo razloga za slavlje imala je znamenita požeška ugostiteljska obitelj Pavić vlasnici popularne kavane Boba na središnjem Trgu Svetog Trojstva. Sadašnji vlasnik Richard i njegova supruga odvjetnica Sandra Pavić dobili su prvo unuče Leona kojega je u Zagrebu rodila kćerka Rea udana Grgić, a Richardovi roditelji i pokretači ovog posla Andrija i Božena Boba Pavić stekli su praunuka pa su sada pradjed i prabaka. To su isto postali Andrijin brat Petar i supruga mu Ljerka koji žive u Velikoj.

Na dan rođenja Leona bili su ponosni roditelji Marinko i Rea Grgić, slavilo se u kafiću na požeškom trgu, a tjedan dana kasnije upriličeno je veliko slavlje na obiteljskom imanju Rožić u Gornjim Emovcima. Tu su se okupili deseci prijatelja obitelji, te poslovni partneri, a u oba navrata svirala je vesela glazbena družina Nenad i doktori!

Bilo je tu obilje domaćih specijaliteta sa ražnja, ali i odabranih suhomesnatih delicija koje su spravljali Rožići. Pila su se i najkvalitetnija vina, pjevalo i slavilo do dugo u noć. Pristigli su i prijaci Grgići tj. novopečeni djed i baka Mato i Ljilja iz Pleternice, njihova kćer Ina, Marinkova sestra, koja je tetka malom Leonu, ali i Marinkov brat Hrvoje, te nećaci David i Niko.

Došli su i gosti iz udaljenijih krajeva. To su Sandrina sestra Stela, a veseli su bili nećaci Andro, Fran, Adam i Filip. Filip je sada malom Leonu zapravo ujak, a on je pak poznati nogometaš prezimena Uremović koji je igrao za Dinamo, ljubljansku Olimpiju, ruski Rubin i sada je u Velikoj Britaniji, te je specijalno doletio avionom na ovo obiteljsko slavlje.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek