Požežanka Marta Morvaj pobjednica autorske večeri „Cvjetića glazbe“, druga je Lana Bobek, a treći Benjamin Poletto /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Deset mališana izvelo je autorske pjesme na drugoj večeri 27. Dječjeg tamburaškog festivala „Cvjetići glazbe“ u Pleternici kojega je organizirala istoimena udruga pod pokroviteljstvom grada Pleternice, Turističke zajednice toga grada i Požeško-slavonske županije.

Odlukom stručnog suda najbolji izvođač je Marta Morvaj iz Požege s pjesmom „Kirvajski kolači“ koju je napisao njen otac dugogodišnji požeški glazbenik Tihomir Morvaj, a u aranžmanu je sudjelovao i Alen Mozer. Druga je Lana Bobek iz Trapara sa pjesmom „Zovu me sreća najveća“ na tekst Ines Gužvić i glazbu Roberta  Vojvodića, dok je trećeplasirani Benjamin Poletto iz Završja izvodeći pjesmu „Slavonijo, volim te“ autora Roberta Vojvodića.

Još su nastupili Ena Alaber, Borna Erjavac, Lana Baketarić, David Kresovljak, Viktorija Barić, Bartol Morvaj i Helena Bobek.

Izvođače je pratio „Cvjetni band“, a prateće vokale pjevala Ana Baketarić pri čemu je prepuno gledalište na Stadionu malih sportova toplim pljeskom nagradilo izvođenje pjesama.

Prije izvođenja novih festivalskih skladbi i za vrijeme zasjedanja stručnog suda  nastupili su Kazalište Prijatelji sa Pričom o tupsonima, Mlađi tamburaški orkestar požeške Glazbene škole pod ravnanjem prof. Valentina Petranovića, Pleterničke mažoretkinje i „Cvjetni band“.

Foto: D. Mirković [FGAL id=257461]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »