Požežaninu Filipu Uremoviću ostvario se san, potpisao je ugovor s Dinamom

Autor: DK

POŽEGA – Mladi uspješni požeški nogometaš, dojučerašnji igrač vinkovačke „Cibalije“ Filip Uremović, koji se dokazao na požeškim i veličkim nogometnim terenima potpisao je ugovor na pet godina s zagrebačkim Dinamom. Uremovićev prelazak odnosno transfer dogovoren je s vinkovačkom Cibalijom koja je i više nego zadovoljna njegovom igrom, a što je i njima na čast da je njihov igrač dobio priliku za dokazivanje do koje se ne dolazi samo tako.

Uremović je kao junior bio obrambeni igrač vinkovačkog prvoligaša i često je ulazio u prvu momčad za što je zaslužna njegova upornost da ne govorimo o nogometnom umijeću koje je prepoznato pa je ga je selektor Ferdo Milina pozvao u državnu reprezentaciju uzrasne kategorije U 19 u kojoj je također zaigrao.

Uz dosadašnje Požežane koji su na stranicama prvoligaške bilježnice upisani otvara se ona nova na kojoj se pridodaje još jedno ime Filipa Uremovića koji svima nama treba biti na ponos kao i njegovim roditeljima, obitelji, prijateljima i svima onima koji su ga poznavali ali i koji će ga tek upoznati preko njegovih novih dostignuća u odabranom sportu.

-Da potpisao sam ugovor sa Dinamom na pet godina. Zbog svega toga sam presretan što je uvjeren sam sna svakog mladog nogometaša zaigrati u takvom klubu, da igra za Dinamo. teško mi je odabrati riječ kojom bi opisao sve to jer je za mene to velika stvar. Moram zahvaliti svojim roditeljima i rodbini što su bili uvijek uz mene što mi puno znači. pratili su me na svakom mom koraku – rekao nam je pomalo samozatajni Filip koji nam je rekao i kako je bio presretan kada je bio odabran i zaigrao u Kini gdje su bili drugi iza Japana, a da je bilo više sreće i svježine bili bi prvi.

Svima nama ništa drugo ne preostaje već poželjeti sreću našem Požežaninu Filipu Uremoviću i obećati mu da ćemo budnim okom pratiti njegove nastupe sa željom da mu nogometna karijera bude u usponu.

/Foto: iz priv. kolekcije Filipa Uremovića/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: