POŽEŽANI ZA UKRAJINCE: Akcija prikupljanja proljetne odjeće i obuće

Autor: S.P.

Centar za socijalnu skrb Požega u suradnji s Udrugom Humanum organizira akciju prikupljanja proljetne odjeće, obuće i donjeg rublja za osobe iz Ukrajine na području Požeško-slavonske županije. Na području Požege trenutačno boravi 50 osoba izbjeglih od ukrajinskih stradanja – žene, djeca i osoba starije životne dobi.

Zbog ratnih razaranja u Ukrajini uzrokovanih invazijom Rusije na tu zemlju, u proteklih nekoliko tjedana na šire područje Požege pristiglo je 20-tak obitelji koje su smještene uglavnom u privatnom smještaju, kod rodbine, prijatelja i ljudi koji su im ustupili svoje domove. Suradnjom Centra za socijalnu skrb, Požeško-slavonske županije i Grada Požege, te sinergijom svih drugih ustanova i javnih poduzeća, prvenstveno volontera, osigurani su uvjeti za njihov normalan život – djeca su upisana u škole, osigurana im je zdravstvena zaštita, isplaćene jednokratne naknade, kao i sva druga prava. U suradnji s Udrugom Humanum, pokrenuta je i akcija prikupljanja proljetne odjeće i obuće te donjeg rublja. U obzir dolazi isključivo vrlo malo korištena ili nova odjeća i obuća, dok se donje rublje prima isključivo novo. Odjeću i obuću možete dostaviti na adresu Centra za socijalnu skrb.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88