Požežani i prijatelji Požege na sportskim terenima odmjerili snage u Zagrebu /FOTO/

Autor: DK

ZAGREB / POŽEGA – Da se svoj zavičaj ne zaboravlja brojnim to aktivnostima potvrđuju oni koji su prvo odselili iz Požege u Zagreb radi školovanja i studiranja da bi na kraju i zbog zaposlenja ostali u glavnom nam gradu RH. Uz gospodarske forume, razna predavanja naši Požežani u Zagrebu organiziraju i one aktivnosti na sportskim terenima pozivajući svoje prijatelje iz svog kraja da dođu i daju svoj doprinos u tome. Tako su otputovale dvije ekipe, jedna iz Požege, a druga iz Pleternice u Zagreb na malonogometni turnir.

Ovogodišnji malonogometni turnir Požežana i prijatelje Požege održan protekle subote u Zagrebu okupio je 50-tak igrača iz 6 momčadi. Momčadi su bile podijeljene u dvije skupine od kojih su prve dvije ekipe u iz skupine išle u polufinale. Prvaci malonogometnog turnira ove godine bila je ekipa NK Slavija Pleternica. Tradicionalni trofej Kitokret koji se dodjeljuje najboljem strijelcu turnira osvojio je Mario Šarić iz ekipe Karioke s Orljave. Nakon odigranog turnira igrači su nastavili druženje uz slavonske specijalitete i za tu prigodu posebno pripremljenu kotlovinu.

Odlična atmosfera se mogla osjetiti i nakon ručka pri čemu se čula gitara i razne prigodne slavonske pjesme.

-Drago nam je što su na ovogodišnji turnir mogle doći dvije ekipe iz Požeško – Slavonske županije, ekipa NK Pleternica i veterani NK Dinamo Vidovci – rekli su organizatori.

Izvor i foto: Udruga Požežana i prijatelja Požege Vallis Aurea

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: