Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požežani na Prvić Luci ljetuju od početka srpnja - mjesta još ima

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požežani na Prvić Luci ljetuju od početka srpnja - mjesta još ima Požega.eu | Požežani na Prvić Luci ljetuju od početka srpnja - mjesta još ima

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Odmaralište Požega u Prvić Luci, koje djeluje kao tvrtka za organizirani odmor i rekreaciju sa sjedištem u Požegi,  obavlja pripreme za ovogodišnju sezonu ljetovanja koja će početi 1. srpnja, a završiti 30. kolovoza.

Kako smo saznali dio smjena je popunjen, no još ima mjesta za ljetovanje u toj poznatoj destinaciji Požežana kroz proteklih pedesetak godina. Članice Udruge za organizirani odmor i rekreaciju Požega, a to je desetak požeških tvrtki, te umirovljenici koji imaju osobnu iskaznicu izdanu u Požegi mogu koristiti popust od 5 posto na cijenu svoga boravka.

Prema cjeniku za ovo ljeto polupansion stoji između 200 i 220 kuna po osobi ovisno u kojoj se smjeni ljetuje.

-Djeca do dvije godine ne plaćaju ništa, ali u tom slučaju nije im osiguran ležaj ni hrana, dok mališani od dvije do 12 godina imaju popust od 30 posto – kaže Manda Šop Tomljanović, koja vodi djelatnost Odmarališta dugi niz godina. 

Odmaralište Požega ima smještaj s punim pansionom u 80 soba sa 250 postelja, od toga 63 sobe su komforne  sa tušem, sanitarnim čvorom i hladnjakom, dok ostale sobe imaju zajedničke tuševe i sanitarne čvorove. Zgrada odmarališta nalazi se samo pet metara od mora. U samoj zgradi odmarališta nalazi se i ugostiteljski dio sa ponudom pića i toplih napitaka, te sladoleda. U zgradi se također nalaze dvorane za TV i stolni tenis. Plaža se nalazi odmah ispred zgrade, tu je i pješčana plaža.

Prodavaonica i ambulanta su smješteni 500 metara od odmarališta. Postoji mogućnost najma ležaljki i bicikala.

Udaljenost od kopna je nešto više od pola milje, otok Prvić u šibenskom arhipelagu spada u red otoka najbližih kopnu. Na otok se može doći trajektom iz Šibenika ili Vodica, a brod prometuje pet puta dnevno na relaciji Šibenik-Prvić-Vodice-Prvić-Šibenik.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo