Požežani moraju znati kakve imamo prekrasne mlade ljude!

Autor: DK

POŽEGA – Kako može izgledati i služiti stalak za mobitel ili kopra za voće, automobil, lift, strujni krug,  skocka i skoc, a tek kako se kreće robobuba na daljinski upravljač – pokazali su danas u gradskoj vijećnici članovi Zajednice tehničke kulture grada Požege sa svojim mentorima.

Sve to sami izrađuju i na natjecanjima postižu odlične rezultate. Jednog dana, razvijajući svoje vještine i stječući znanje bit će promicatelji razvoja.

Darko Puljašić, zamjenik požeškog gradonačelnika

U gradskoj vijećnici uspješne članove Zajednice tehničke kulture primio je Darko Puljašić, te ih ohrabrio potporom koju će im Grad Požega i nadalje pružati za njihov rad koji je pri tome je između ostalog rekao:

– Smatramo da trebamo pomoći da se to nastavi, da naša djeca dobiju priliku i da vide da je u tehničkoj kulturi budućnost. Pokušavamo na ovaj način reindustrijalizirati Grad i Županiju, da se mladi ljudi više usmjeravaju na takvo obrazovanje i vrate u svoj grad gdje će nam pomoći da zajedničkim snagama ovaj grad bude na onom mjestu koje mu pripada, da bude uspješan i kvalitetan –  poručio je zamjenik Puljašić i naglasio kako Požežani moraju znati kakve imamo prekrasne mlade ljude.

Uspješnost Zajednice potvrdili su i rezultati na natjecanjima: modelari Marko Šarčević i Karlo Kuburđić bili su osmi s  svojim modelima ovog ljeta u Kraljevici, Karlo Duvnjak je na natjecanju mladih tehničara u Primoštenu osvojio drugom mjesto, a CB Klub Sokol 1. mjesto CB kupu za rad uspostave centra veze.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: