Požežani izlagači i posjetitelji /FOTOGALERIJA/

Autor: D.M.

NAŠICE – Tradicionalno, na uskršnji ponedjeljak članovi Oltimer kluba Našice organiziraju susrete. Ove godine su bili 20. jubilarni i okupili su izlagače iz cijele Hrvatske te susjednih država. Na njima redovno izlažu i Požežani koji su se predstavili sa petnaestak što motocikla i automobila. Motocikle su izlagali organizirano naši sugrađani iz Oldtimer kluba “Tropy” Požega te nekolko pojedinaca.

Motociklist  Baj Ivo iz Zakorenja se požalio da je ujutro bilo dosta hladno na MZ-u doći do Našica. Ljepotom  je pažnju posjetilja plijenio automobil Sunbean model Rapier Ivice Oreškovića, te “Buba” Ine Hela.

Požežanin Mladen Tijan i David Pojer iz Cerovca su držali i dva štanda s oldtimer potrebštinama i rezervnim dijelovima. Pored toga brojni su Požežani iskoristili blagdan i dosta ugodno vrijeme za posjetu ovoj priredbi.

Susret je organiziran u središtu  Našica, a mogli su se vidjeti brojni stari bicikli, bicikli s pomoćnim motorom, motocikli, razni modeli automobila i traktora. Vidjelo se da su ponosni vlasnici uložili dosta truda i novca da njihovi ljubimci ponovo zasjaju starim sjajem.

Susret je vrlo dobro organiziran uz neke popratne sadržaje gdje posebno treba istaći nastupe našičkih folklornih skupina.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: