Požežani i Pakračani pobjednici 1. Kupa u gađanju lovačkim karabinom, a najbolji pojedinci D. Matić, H. Korov i I. Pipinić /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Kao pripremu za predstojeća županijska, regionalna i državno natjecanje u lovnom streljaštvu Lovački savez Požeško-slavonske županije organizirao je na strelištu u Bzenici pokraj Pleternice 1. Kup u gađanju karabinom. Nastupile su 32 ekipe sa više od 90 strijelaca. Odaziv je bio dobar, a neke lovačke udruge su prijavile čak i po tri ekipe u kojima su nastupila po tri strijelca.

-Želim vam mirnu ruku i dobro oko – rekao je pozdravljajući sudionike predsjednik Lovačkog saveza županije Branko Bertelović, dok ih je Boris Janić upoznao sa propozicijama natjecanja po kojima je svaki lovac uputio po pet hitaca iz lovačkog karabina u metu srnjaka.

Ekipni pobjednik je prva ekipa LD „Jelen“  iz Požege sa 145 bodova, slijede treća ekipa pakračkog „Fazana“ sa 138, prva ekipa „Babje Gore“(Požega) sa 132, „Strijela“(Bektež) sa 128 i druga ekipa „Fazana“(Pakrac) sa 125 osvojenih bodova.

Među pojedincima Dalibor Matić(„Sokolovac“ Požega) je najuspješniji s 50 bodova, drugi je Hrvoje Korov, treći Ivan Pipinić(oba članovi „Jelena“ Požega) sa 49 bodova, koliko imaju četvrti Ivan Janić („Babja Gora“) i peti Domagoj Gilanj(„Dilj“ Buk).

Nagrade najboljim ekipama i pojedincima kao sponzor  osigurao je Trgovački obrt „Jelen“ iz Požege vlasnika Borisa Janića.

Iduće nedjelje 16. lipnja na istom strelištu se održava Županijsko prvenstvo u sve tri discipline lovnog streljaštva.

Foto: D. Mirković [FGAL id=257529]

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: