Požeškoj Gimnaziji priznanje Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb

Autor: DK

POŽEGA/ZAGREB – Fakultetsko vijeće Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju, početkom ovog mjeseca donijelo je Odluku o nagrađivanju srednjih škola. Među 23 nagrađene srednje škole je i Gimnazija u Požegi, a Zahvalnicu je iz ruku dekana, Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, prof.dr.sc. Mislava Grgića primio ravnatelj požeške Gimnazije prof. Pavle Bucić.

prof. Pavle Bucić, ravnatelj požeške Gimnazije

-I ove godine Fakultetsko vijeće, Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva donijelo je Odluku kojom se Gimnazija Požega nagrađuje za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju u vidu dodjele nagrade najbolje rangiranom kandidatu na razredbenom postupku pri upisu na FER. Našoj je Gimnaziji dodijeljena Zahvalnica za kvalitetno osposobljavanje učenika koju mi je uručio dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, prof.dr.sc. Mislav Grgić u prigodi Dana Fakulteta, 20. studenoga 2015. godine. To je dokaz da su učenici požeške Gimnazije stekli zavidno znanje u srednjoškolskom obrazovanju što je na ponos svima nama – rekao je prof. Pavle Bucić, ravnatelj požeške Gimnazije.

Dobivena Zahvalnica trebala bi biti poticaj svim sadašnjim generacijama učenika, posebno ovogodišnjim maturantima ali i svim profesorima da odgovorno pristupe usvajanju i pružanju potrebnog znanja. Vidljivo je kako kvalitetno osposobljavanje učenika cijene visokoškolske obrazovne i znanstvene ustanove što treba biti na ponos svih učenika i njihovih profesora.

Zahvalnica Gimnaziji od FER-a - Copy

 

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: