Požeškoj Gimnaziji priznanje Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb

Autor: D.K.

POŽEGA/ZAGREB – Fakultetsko vijeće Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju, početkom ovog mjeseca donijelo je Odluku o nagrađivanju srednjih škola. Među 23 nagrađene srednje škole je i Gimnazija u Požegi, a Zahvalnicu je iz ruku dekana, Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, prof.dr.sc. Mislava Grgića primio ravnatelj požeške Gimnazije prof. Pavle Bucić.

prof. Pavle Bucić, ravnatelj požeške Gimnazije

-I ove godine Fakultetsko vijeće, Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta elektrotehnike i računarstva donijelo je Odluku kojom se Gimnazija Požega nagrađuje za istaknuti doprinos u srednjoškolskom obrazovanju u vidu dodjele nagrade najbolje rangiranom kandidatu na razredbenom postupku pri upisu na FER. Našoj je Gimnaziji dodijeljena Zahvalnica za kvalitetno osposobljavanje učenika koju mi je uručio dekan Fakulteta elektrotehnike i računarstva Zagreb, prof.dr.sc. Mislav Grgić u prigodi Dana Fakulteta, 20. studenoga 2015. godine. To je dokaz da su učenici požeške Gimnazije stekli zavidno znanje u srednjoškolskom obrazovanju što je na ponos svima nama – rekao je prof. Pavle Bucić, ravnatelj požeške Gimnazije.

Dobivena Zahvalnica trebala bi biti poticaj svim sadašnjim generacijama učenika, posebno ovogodišnjim maturantima ali i svim profesorima da odgovorno pristupe usvajanju i pružanju potrebnog znanja. Vidljivo je kako kvalitetno osposobljavanje učenika cijene visokoškolske obrazovne i znanstvene ustanove što treba biti na ponos svih učenika i njihovih profesora.

Zahvalnica Gimnaziji od FER-a - Copy

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot