Požeško-slavonski gospodarstvenici predstavili se u Austriji /FOTO GALERIJA/

Autor: D.K.

Graz / Požega – Tvrtke, njihove predstavnike, iz Požeško-slavonske županije, Kutjevo d.d., Zvečevo, Williams, Malbe, Poljo-gaj, Alles, Elpos, Color, Orljava, Grbić, Mljekara BiZ, Oroz Pharm, Frutarija, Plamen, Magma Ekstra Nova, te Vinarija Krauthaker, Obrt Ceco, Poljoprivredna TV, Turistička agencija „Lira“ iz Lipika, Obrt Vios, Šume Šugić. Zlatni lug te Udruga voćara Šljivari jučer su se imale priliku predstaviti na Danu Hrvatske u Grazu, u Austriji.

Gospodarstvenici predvođeni požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem i izabranim zastupnikom u Hrvatski sabor Franjom Lucićem imali su priliku predstaviti svoje tvrtke ali i proizvodne odnosno uslužne mogućnosti.

Riječi dobrodošlice gostima je zaželio Martin Schaller, direktor Raiffeisen Landesbanke Steiermark AG i Karl Heinz Dernoscheg, direktor Gospodarske komore pokrajine Štajerske.

Na sajmu su bili nazočni i čelnici lokalnih jedinica iz Požeško-slavonske županije, gradonačelnik Požege Vedran Neferović, gradonačelnik Lipika Vinko Kasana te općinski načelnici Jakšića, Kaptola, Velike i Čaglina, Ivica Kovačević, Mile Pavičić, Vlado Boban i Dalibor Bardač.

U svom izlaganju požeško-slavonski župan Alojz Tomašević predstavio je sve potencijale i raspoložive resurse kojima raspolaže Požeško-slavonske županija što je bio izravan poziv na što jaču gospodarsku povezanost prijateljskih zemalja. Za očekivati je da će u što skorije vrijeme biti pozitivnih pomaka u tom pravcu.

U sklopu sajma i službenog dijela održani su i zasebni sastanci na kojima su sudjelovali i predstavnici Županijske gospodarske komore nakon čega su se u ponudi našla vrhunska vina za kušanje uz tradicijska jela koja će sigurno primamiti Austrijance na dolazak u požeško-slavonske krajeve kako bi se i sami mogli uvjeriti u ljepote naših krajeva i razne mogućnosti za širenje međusobnog poslovanja.

/Foto: Marko Krstanović/

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.  

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot