Na požeškim Gradskim bazenima otvorena Škola plivanja, upisi mogući do kraja tjedna

Autor: S.P.

POŽEGA – Od danas je na Gradskim bazenima u Požegi i službeno otvorena ovogodišnja Škola plivanja. U školu je ove godine upisanoviše od 300 djece – neplivača i plivača početnika, a male polaznike, njihove roditelje i učitelje na početku još jednog ciklusa izobrazbe došli su pozdraviti gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Mariom Pilonom.

Škola plivanja radi u dvije kategorije – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Školu vodi osam profesora kineziologije Alen Ivanović, Albinko Bagarić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Zoran Čokrlić, Tanja Josipović i Anton Čokrlić. Voditelj škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege – gradonačelniku Darku Puljašiću njegovim zamjenicima Ferdinandu Trohi i Mariu Pilonu te gradskom vijećniku Igoru Krizmaniću koji su podržali rad škole.

Prigodnim riječima male plivače i one koji će to tek postati te njihove profesore i roditelje pozdravio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

-Gledajući vas, ne vidim plivače i neplivače – vidim doktore, profesore, pravnike, stručnjake koji će ovaj naš lijepi grad odvesti u bolji i ljepši svijet u kojem ćemo možda imati i natkrivene bazene. Dragi roditelji, hvala u ime grada Požege, draga djeco, profesori, naravno da ćemo nastaviti ovaj prekrasni projekt koji ima svoju tradiciju. Imamo bazene koje moramo koristiti upravo za ove stvari, imamo prekrasnu djecu za koju se nadam kako su zadovoljni sa svojim učiteljima i čestitam vam svima. Uvjeren sam kako ćemo uspješno provesti i ovaj ciklus izobrazbe naših malih sugrađana kako bi bili što bolji plivači, a svima želim jedno dugo, toplo i ugodno ljeto – rekao je gradonačelnik.

Upisi u školu plivanja traju do kraja tjedna, zaključno s petkom, 07. srpnja. Cijena je 150 kuna, upisati se mogu djeca koja su stara najmanje 4 godine. Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom srpnja. Na kraju obuke bit će organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

Više iz kategorije