Požeški umirovljenici osigurali ogrjev na otplatu za svoje članove

Autor: Jelenko Topić

-Kroz naš rad članovima smo osigurali kupovinu 780 kubičnih metara ogrjevnog drveta na otplatu u šest rata, imali smo više izleta, djeluju pjevački zbor, a nastupili smo na pjevačkim i sportskim susretima umirovljenika Požeško-slavonske županije – kazao je u izvješću o radu u prošloj godini na godišnjoj skupštini Matice umirovljenika grada Požege njen predsjednik Željko Perutka, te zahvalio gradu Požegi na potpori u radu. Najavio je više izleta i sportskih susreta, te niz aktivnosti članstva i suradnju sa drugim udrugama.

-Grad Požega je pokazao vjerodostojnost prema vama ostvarivši niz vaših inicijativa i prijedloga, a vi ste svojim radom kreirali razvoj grada i države, te je na nama da to oplemenjujemo i dalje unapređujemo – istakao je pozdravljajući umirovljenike požeški gradonačelnik Darko Puljašić, koji je najavio daljnju potporu i suradnju što uključuje nastup udruge na događanjima u toj sredini.

Rad skupštine pozdravio je Svetislav Marić, predsjednik HSU grada Požege, a tijekom skupa nastupio je sa nekoliko pjesama mješoviti pjevački zbor Matice umirovljenika grada Požege, te pjesnikinje Danica Rončević i Kata Tutić, članice Udruge pjesnika „Matko Peić“ čitajući svoju stihove.

-Vidljiv je vaš dobar rad po čemu ste prepoznati na priredbama u ovom kraju – kazao je pozdravljajući umirovljenike Ivan Ronta, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije.

Glazbeni duet Ranko Treskanica – Vinko Čakalić svirao je i pjevao za sudionike skupa nakon radnog dijela.

Foto: D. Mirković

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: