Požeški tamburaši Zlatna dolina snimili spot za pjesmu Do Lipika dođi izvedenu na Zlatnom glasu Zlatne doline

Autor: Jelenko Topić

Poznati đakovački redatelj i snimatelj Mario Šulina,  vlasnik Produkcije Nova, autor više desetaka video spotova za pjesme najpoznatijih imena naše estrade, te dobitnik niz nagrada za svoje filmove, snimao je požeške tamburaše Zlatna dolina na više lokacija u gradu Lipiku.

Bit će to materijal za njihov video spot pjesme Do Lipika dođi koju su ove godine zapaženo premijerno izveli na Festivalu Zlatni glas Zlatne doline u Kaptolu. Stihove za tu skladbu napisala je poznata zagrebačka autorica Đurđa Habel, čija je pjesma dobila nagradu Porin, a glazbu i aranžman dugogodišnji autor i glazbenik Stjepan Rudinski Ruda iz Osijeka.

Pjesma je posvećena gradu Lipiku, te se u njoj spominju Mramorne kupke, Fontana, Park Jelkin brijeg, crkva svetog Franje, Toplice, Državna ergela lipicanaca i druge lokacije

koje su obuhvaćena navedenim snimanjem.

Sada traje montaža video spota koji će onda biti predstavljen u Lipiku, te upućen na emitiranje u programima televizijskih stanica.

Potporu snimanju pjesme video uratka dao je Grad Lipik, a njegov prvi čovjek Vinko Kasana izrazio je zadovoljstvo nastajanjem ove pjesme koja na poseban način popularizira lipički kraj , te njegove ljepote i znamenitosti.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot