Požeški SDP 26.studenog 2017. godine bira: Kandidati za predsjednike Tamara Puač i Luka Samardžija

Autor: DK

POŽEGA – Na stranicama SDP-a objavljeni su kandidati za 9. izbornu Konvenciju Gradske organizacije SDP-a Požega na kojoj će se uz predsjednika birati potpredsjednici i članovi Gradskog odbora.

Kandidati za predsjednika/cu GO SDP-a Požega su Tamara Puač, aktualna vijećnica u Gradskom vijeću grada Požege i Luka Samardžija. Njih dvoje ulaze u utrku za čelnog čovjeka požeške Gradske organizacije SDP koji će biti poznat već u prvom krugu glasovanja 26.studenog 2017. godine.

Prema informacijama kojima raspolažemo biraju se i dva potpredsjednika GO SDP-a Požega na koje je funkcije kandidiralo dvoje kandidata, Željko Samardžija i Dejan Vasilj. Gotovo da je izvjesno da će njih dvojica i biti potpredsjednici jer nema trećeg kandidata.

Kandidati za Gradski odbor GO SDP-a Požega su, Ivana Bouček, Bruno Horvat, Marijana Javor, Veselka Jurković, Darinka Mikić, Luka Samardžija, Željko Samardžija, Zvonko Štajduhar, Dejan Vasilj, Vladimir Višinger, Martina Vlašić i Marica Zovko.

Ako članovi SDP-a koji imaju pravo glasa budu svoje povjerenje za predsjednika dali i glasali za Luku Samardžiju onda bi njegov otac njemu bio potpredsjednik što bi možda bio kao takav jedinstven slučaj u RH.

Sve u svemu pred kandidatima za predsjednike je da se kod svog članstva predstave, da iznesu svoje programe rada i polože račune za dosadašnji politički rad kako bi zadobili što veće povjerenje i bili izabrani. Tko od njih dvoje? Za sada se ne bi upuštali u bilo kakva nagađanja.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »