Požeški Ramci i Hercegovci odmejerili snage na veličkom nogometnom stadionu /FOTOGALERIJA/

VELIKA – Već tradicionalno duži niz godina požeški Ramci i Hercegovci odmjeravaju svoje snage na nogometnom terenu. Jednu godinu takvu utakmicu organiziraju Ramci drugu Hercegovci, odnosno njihove zavičajne udruge. Ove je godine utakmicu organizirala Zavičajna udruga “Herceg Stjepan” iz Požege koja se odigrala na poznatom veličkom stadionu.

U koštac su se uhvatile momčadi među kojima su bili i nekadašnji aktivni poznati sportaši koji su odigrali više nego fer utakmicu koja završila neriješenim rezultatom 2:2.

Nakon odigrana dva poluvremena po 30 minuta nastavljeno je treće, isto na stadionu, koje je daleko duže trajalo, a to je bilo međusobno druženje uz već poznate mesne delicije i vrhunske vinske kapljice. 

Budući da se utakmica u Velikoj poklopila, slučajno ili ne, sa tradicionalnom manifestacijom “Čuvajmo običaje zavičaja” na druženju sa Ramcima i Hercegovcima bili su i gosti iz susjedne Bosne i Hercegovine, načelnik općine Stolac Stjepan Bošković, sa svojim suradnicima. 

Narednu godinu “nogometni spektakl” organizirat će Ramska zajednica Požega. Na kojem nogometnom terenu još uvijek nije poznato. 

/Foto: D. Mirković/

 

          

0 Comment