Požeški poduzetnik Branko Šutalo okupio rodbinu, prijatelje i poslovne partnere na proslavi 60. rođendana gdje je zasvirao Rubato i zapjevala Cecilija /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

Nije rijetkost u Slavoniji da se za rođendan napravi prava i velika fešta. Jedna od takvih bila je u objektu poznatog vinara Ive Enjingija u Hrnjevcu gdje je požeški gospodarstvenik Branko Šutalo obilježio šest desetljeća života. Više desetaka rođaka, prijatelja i poslovnih partnera tu se okupilo darujući slavljenika, a zasvirali su brodski tamburaši Rubato uz koje je zapjevala Cecilija, prijateljica ove obitelji!

Branko Šutalo je većinski vlasnik požeške građevinske tvrtke „Promet građenja“ sa oko 200 zaposlenika, a poznati su kao izvođači građenja objekata visokogradnje, proizvodnji PVC stolarije i drugom, a sada imaju više od 30 gradišta širom naše zemlje, mnoge podaleko od sjedišta tvrtke, kojoj je sada direktorica njegova supruga Anka.

Oni su stekli dva sina Milu i Marka, imaju snahe i petero unučadi, a na slavlje je došla i Brankova majka Božica iako u poznim godinama života!

Sinovi su aktivni u društvenom i sportskom životu, posebice u lovstvu i moto-sportu kao članovi kluba koji nosi ime očeve tvrtke, a obojica su također u poduzetničkim vodama jer se jedan bavi niskogradnjom, a drugi intenzivnom ratarskom proizvodnjom.

Veselje je potrajalo do kasnih sati uz niz specijaliteta kuhinje kod Enjingija i naravno njegova odabrana vina, te dobru svirku i vesele pjesme.

Foto: D. Mirković [FGAL id=261368]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: