Požeški poduzetnici u Biogradu pokrenuli inicijativu da ulica dobije ime njihovog grada

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA / BIOGRAD – Poznato je da su brojni poduzetnici požeškog kraja dugi niz godina prisutni na jadranskoj obali gdje su pokrenuli različite razvojno-poduzetničke projekte.

Takva situacija je i u Biogradu na moru gdje je Vinko Čuljak prije više od dvadeset godina otvorio vlastiti restoran „Liburnija“, a u tom gradu je sagradio i vilu „Astoria“ sa apartmanima. Upravo na lokaciji uz svoju vilu Čuljak posjeduje još jednu zemljišnu parcelu gdje će graditi hotel sa apartmanima, a njegov prvi susjed sa apartmanskim objektom na obližnjoj parceli je zagrebački poduzetnik požeških korijena Gašpar koji ima informatičku tvrtku.

Tako jedna mirna ulica u Biogradu na moru već ima dva smještajna objekta u vlasništvu požežana, a uskoro će ih imati tri, pa su oni u razgovorima sa gradonačelnikom toga grada Ivanom Knezom predložili da ta ulica dobije ime Požeška!

Oni namjeravaju svoju inicijativu službeno podnijeti nadležnim službama u ovom jadranskom gradu nadajući se da će naići na plodno tlo među vijećnicima tamošnjeg Gradskog vijeća. Inače u razgovoru s našim poduzetnicima koji posluju u Biogradu saznajemo da imaju izuzetno dobru suradnju s tamošnjim gradskim vlastima iz kojeg se razloga i očekuje da će prijedlog biti prihvaćen.

/Foto: ilustracija, travelino.hr/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88