Požeški kuhari Večere za 5 na selu sa RTL-a okupili se s prijateljima /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Kako je znano Slavonija, odnosno Požeština, je bila prvi domaćin u novoj sezoni kulinarskog showa Večera za 5 na selu, kojega producira i emitira RTL televizija.

Večere su pripremala četiri momka i jedna dama i to vozač Mario Alavanja iz Vidovaca, umirovljenici Marjan Grgić iz Sulkovaca i Drago Čakalić iz Požege, komercijalist Davor Banović iz Trenkova i ekonomistica Anka Šutalo iz Požege.

Poznato je kako je završio  njihov okršaj. Svi su dali maksimum od sebe s ciljem na kraju tjedna budu proglašeni najboljim domaćinom, odnosno domaćicom, i tako osvojili glavnu nagradu od 5000 kuna. Brojno gledateljstvo je vidjelo da je pobjednik Davor Banović.

Jedan od sudionika Drago Čakalić okupio je kao domaćin ponovo cijelu ekipu zajedno sa svojim prijateljima gdje su ponovo guštali u odabranim delicijama. Drago je pripremio istarski pršut, Marjan je donio kulenove seke, Anka desert, a Dragin prijatelj Željko Tambur iz Gromačnika pokraj Slavonskog Broda, vlasnik farme svinja i teladi, donio je malo prase koje se na ražnju ispeklo za ovu prigodu.

Uz takve specijalitete dugo je potrajalo njihovo druženje, a pa je dogovor da će ga nastaviti i kod ostalih sudionika ove popularne televizijske emisije. Tako su pokazali da su izgladili sve eventualne nesporazume zbog ocjenjivanja jela koja su pripremali jer kažu da je sve to ipak bilo u žaru borbe za novčanom nagradom.

Domaćin Čakalić im je darivao slike koje je načinio kad su se snimale emisije Večera za 5 na selu, tako da svi imaju lijepu uspomenu sa tih susreta.

Foto: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88